dinsdag 13 mei 2014

Full Moon and Empty Arms

Surfen naar Dylans website en dan krijg je tot je verrassing een nieuw nummer voorgeschoteld, een cover, maar een nieuw nummer!

'Full Moon and Empty Arms' is het 70 jaar oude liedje van Mosmann and Kaye, wat een hit werd door  Frank Sinatra's versie.

En ik moet zeggen ik ben verkocht. Ten eerste door de onbevlekte stem. Op de stem van Dylan is eigenlijk altijd wel kritiek geweest, maar is de laatste jaren wel zeer toegenomen. De Europa tour in 2013 en helemaal de tour in Japan lieten blijken dat er licht aan het einde van de tunnel was en nu lijkt Dylans stem dusdanig gerecupereerd te zijn, dat de zuivere stem zonder een kraakje weer is teruggekeerd.

Het is dan wel geen muzikaaal hoogstandje, maar een nieuw Dylanlied is een nieuw Dylanlied!

Wat helemaal opwindend nieuws is, is dat er waarschijnlijk een nieuw album zit aan te komen en dat is zeker een sprong in de lucht waard. Helemaal als het zo'n geweldig album als 'Tempest' wordt.
'Shadows In the Night' zal ie waarschijnlijk gaan heten.

     

1 opmerking:

  1. Beste Marnix, ik zou bovenaan je stuk het woord 'verassing' maar veranderen in 'verrassing' -met twee erren dus- . Een verassing is een crematie, en dat zul je wel niet bedoelen. Overigens wordt deze spelfout heel vaak gemaakt; hilarisch op een menukaart voor kinderen: voor de kleintjes een leuke verassing -echt gezien in een restaurant.

    Simon

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...